Sejler Apps

Sejlerlivet byder på mange udfordringer, og idag kan teknologien biddrage til at vi får nogle dejlige sejlture. Vi har her forsøgt at samle nogle af de mest brugbare Apps til sejlads.

 

Sejlsikkert til mobilSejlsikkert appen er lavet af Trygfonden, med den kan du tjekke strøm- og vindforhold på havet og få information om UV-index, farvandsadvarsler og skydeøvelser. Derudover får du et kort med position og dynamisk zoom.

Sejlsikkert App til Iphone og Sejlsikkert App til Android

 

Tursejler mobil appTursejler appen er lavet af Dansk Sejlunion, med den får du adgang til en havnelods over alle danske lystbådehavne, en oversigt over Dansk Sejlunions turbøjer og mulighed for at følge dine venner til søs.

Tursejler App til Iphone og Tursejler App til Android

 

Boating by NavionicsBoating appen er lavet af Navionics, med denne app får du søkort af samme kvalitet som den du kender fra en kortplotter. Derudover er der mange andre smarte funktioner. Desværre koster kortene penge (300-500 kr), men appen kan prøves gratis en uge. Så har du mulighed for at vurdere om den opfylder dine behov.

Boating App til Iphone og Boating App til Android

 

Marine trafficMarine Traffic appen er lavet af firmaet MarineTraffic. Denne app viser dig i realtid, hvordan skibe og yachts bevæger sig over hele verden.
Tilsluttet det største netværk af AIS modtagere, denne app dækker de fleste havne og fragtruter. Appen koster ca. 30 kr.

Marine Traffic App til Iphone og Marine Traffic App til Android