Velbesøgt foredragsaften.

Leo Schmidt fra Nordstjernen holdt et medrivende maritimt foredrag ”Verden er i farver” for de fremmødte. Klublokalet var fyldt op, da Leo på en meget engageret måde fortalte om en sejltur til Caribien.

Efter nogle år med sejlads i Middelhavet besluttede Leo og hans hustru Myrna, at de ville prøve at sejle på Atlanterhavet. Beslutningen var i første omgang, at de skulle sejle til De Kanariske Øer og derefter retur til Middelhavet.

Under opholdet på De Kanariske Øer opstod tankerne om at sejle videre til Caribien. Det blev så besluttet at gøre dette. Myrna blev erstattet af en gast Hans, som sejlede med Leo over Atlanterhavet. I Caribien stødte Myrna atter til, og Leo berettede om de mange oplevelser, som han og Myrna fik med deres sejlbåd Galadriel. Leo viste masser af billeder og film fra turen.

I kan se mere om foredraget på

www.nord-stjernen.dk

hvor der også er oplysninger om bogen “Frihed” og andre oplysninger.

Bogen kunne købes til nedsat pris lige efter foredraget, og det benyttede nogle af klubmedlemmerne sig af.

De kan så gå hjem og genopleve Leos foredrag om sejlturen ligesom Leo genoplevede turen, da han meget engageret fortalte om den.

Myrna på fordækket

Mange interesserede klubmedlemmer var mødt frem.

Leo fortalte med glimt i øjet.

Stå op med forventninger og gå i seng med oplevelser.

Gasten Hans havde held til en god fangst.