Supplerende CORONA status.

Som supplement til vores sidste meddelelse om lukning af klubhus og alle aktiviteter til om med 10. maj, kan vi uddybe følgende:

Det betyder vi må aflyse, Standerhejsning / Grej byttedag den 25 april, grill aften den 1 maj og åben hus den 10 maj.

Dansk Sejlunion har endvidere besluttet at ændre på anbefalingerne til sejlklubberne omkring mulige udendørs aktiviteter – på vandet:

• Sejlads, træning eller undervisning for erfarne sejlere i Optimistjoller, andre enmandsjoller, SUP, windsurfere samt tomandsjoller (fast makker) og kølbåde med to personer (fast makker) eller familier.

• Mini-konkurrencer i klubregi for små grupper af joller, windsurfere eller kølbåde (to personer eller familier). Hvis flere ønsker at deltage, kræver det planlægning, gruppeopdeling, forskudt afgang/ankomst fra/til havn etc.

• Prøver – speedbåd og duelighed – for én elev plus censor ad gangen. (Dansk Sejlunion udsender anbefalinger til landets censorer om særlige forholdsregler)

• Der er også mulighed for klargøring og søsætning af klubbåde, så længe 2meterbegrænsningen og 10 personers påbuddet overholdes.

Der er dog en række forholdsregler som den ansvarlige instruktør, udvalgs ansvarlig og bestyrelsen skal være helt enige om før vi fortager os noget.

Bestyrelsen vil indkalde udvalgene til 2 meters møde herom, i næste uge.

Sejlunionen anbefaler også generelt at holde toiletter, bad og omklædningsrum lukkede.

Det vil sige, at man skal møde op omklædt.

Se Dansk Sejlunions henstilling i linket HER

Med venlig hilsen Bestyrelsen