24. oktober 2018

Stand Up Paddle (SUP)

Randers Sejlklub SUP Skole er startet i sommeren 2018 med støtte fra Randers Kommune, som sammen med klubben ønskede at få mere liv på åen og fjorden.

I 2020 oplevede vi en enorm efterspørgsel på SUP kurser, både for at komme igang med SUP, men også for at blive medlem af klubben, og derved muligheden for at komme på vandet sammen med andre padlere med samme interesse.

SUP er ikke nær så belastende for kroppen som andre sportsgrene, og er derfor særligt egnet, hvis du har skader fra løb eller lign. Samtidig styrker du både balancen og særligt din core. SUP sæsonen vil byde på aktiviteter, som henvender sig til både begyndere og øvede, mænd og kvinder samt unge fra 12 år og op efter

Vi er i dag 10 SUP instruktører, som er klar til at hjælpe dig i gang med SUP, hvad enten du er ung, senior, høj som lav, så er der plads til alle i Randers Sejlklub SUP skole.

Samtidigt er det sådan, at medlemmerne ofte ”slår ture op” i vores Facebook gruppe, således man også kan tage på ture med hinanden, hvis man har lyst.

Du kan orientere dig mere på vores Facebook side: Randers Sejlklub SUP Skole, hvor vi også kan kontaktes via Messenger, hvis der er spørgsmål.

Vi anbefaler at følge Facebook gruppen for, hvornår vi starter nye intro hold.

Sådan foregår det

Du kan komme til vores 2 timers SUP Intro, når vi melder det ud på Facebook. Her linker vi til vores tilmeldingsportal på NemTilmeld.dk, og det koster kr. 250,- at deltage.
Herefter skal man meldes ind i sejlklubben, hvis man ønsker at være med i SUP skolen.

Hvis du melder dig ind i klubben efter kurset, vil dit kursusgebyr indgå som betaling for “leje af udstyr” resten af året. Samtidig vil du herefter også få mulighed for at deltage i vores øvrige klubaftener, træning og ture, samt anvende klubbens udstyr.
Når man er medlem, knyttes man til vores gruppe på Facebook, sammen med resten af SUP medlemmerne. I foråret afholder vi introkurser for unge og voksne over 16 år den 10, 17, 25 og 31 Maj 2021.

Youngsters: Alder 12 til 15/16 år – Vi starter sæsonen den 6. Maj

Hvis du som ung mellem 12 og 15/16 år gerne vil gå til SUP sammen med andre unge, har vi klubtræning hver torsdag kl. 16.30-17.30. Mød omklædt i våddragt lidt før, da vi er på vandet kl. 16.30. Når du er medlem kan du eller dit barn blive informeret yderligere i vores lukkede Facebook gruppe for Randers Sejlklubs SUP youngsters.

Hvad koster det

Årligt medlemskab af Randers Sejlklub, samt årlig leje hvis du ønsker at bruge klubbens boards. Medbringer du eget board betaler du ikke leje af board.
Årligt Medlemskab voksen: 625,- + 250,- for evt. leje af board.
Årligt Medlemskab barn: 525,- + 250,- for evt. leje af board.
Der er mulighed for familierabat, se dette ved indmeldelse.

Du melder dig ind på http://randerssejlklub.dk/indmelding/

.

Vi glæder os til at se jer på vandet😊
SUP Instruktører: Pernille, Vivi, Cristina, Stinne, Karoline, Sebastian, Terkel, Jonas, Malene, Winnie og Bonnie