oktober 24, 2018

Stand Up Paddle (SUP)

Randers Sejlklub SUP Skole er startet i sommeren 2018 som udgangspunkt med støtte fra Randers Kommune og visionen om byen til vandet. Ønsket er at få mere liv på åen og fjorden.

Vi er p.t. 6 SUP instruktører. Vi kalder os SUP Moms og SUP Youngsters. Primært fordi vi er en gruppe, der udspringer af Juniorsejler skolen, enten som junior sejlere eller med børn i sejlerskolen, som brænder for SUP og naturoplevelser på fjorden og åen.

SUP er en god og velegnet sport, særligt hvis man har belastningsskader fra eks. løb, da man ikke belaster kroppen på samme måde. Du styrker både balancen og din core.

2019 sæsonen vil byde på aktiviteter, som henvender til begynder og øvede samt både voksne og unge.

Du kan orientere dig mere på vores Facebook side: Randers Sejlklub SUP Skole, hvor vi også kan kontaktes hvis der er spørgsmål.

Foreløbigt program for 2019 –  vi anbefaler at følge Facebook gruppen, da vi er afhængige af vejret, men planlægger følgende.

SUP Youngsters: for unge fra 13år og op: Foreløbigt mandag eftermiddage.

SUP Moms: For alle voksne. Vi påregner træning og ture i hverdagene, samt indimellem weekender.

Sådan foregår det:

Tilmelding til træning og ture sker via begivenheder på Facebook siden.

Du må komme til 1 gratis prøvetime.

Herefter skal man meldes ind i sejlklubben, hvis man ønsker at deltage fremadrettet.

Hvad koster det:

Årligt medlemsskab af Randers Sejlklub, samt årlig leje hvis du ønsker at bruge klubbens boards. Medbringer du eget board betaler du ikke leje af board.

Vi glæder os til at se jer på vandet😊

SUP Moms: Malene, Winnie og Bonnie

SUP Youngsters: Alberte, Lucas og Jens.