oktober 24, 2018

Stand Up Paddle (SUP)

Randers Sejlklub SUP Skole er startet i sommeren 2018 som udgangspunkt med støtte fra Randers Kommune og visionen om byen til vandet. Ønsket er at få mere liv på åen og fjorden.

Vi er p.t. 3 SUP instruktører. Vi kalder os SUP Moms. Primært fordi vi er en gruppe, der udspringer med børn i juniorsejlerskolen, og som brænder for SUP og naturopleveler på fjorden og åen.

SUP er en god og velegnet sport, særligt hvis man har belastningsskader fra eks. løb, da man ikke belaster kroppen på samme måde. Du styrker både balancen og din core.
SUP sæsonen vil byde på aktiviteter, som henvender til både begyndere og øvede, mænd og kvinder fra 15 år og op efter.

Du kan orientere dig mere på vores Facebook side: Randers Sejlklub SUP Skole, hvor vi også kan kontaktes hvis der er spørgsmål.

Vi anbefaler at følge Facebook gruppen for, hvornår vi har åbent-hus og starter nye intro hold.

Sådan foregår det

Du kan komme til vores SUP Intro, når vi melder det ud på Facebook siden. Kurset foregår en dag, og det koster kr. 250,- at deltage.
Herefter skal man meldes ind i sejlklubben, hvis man ønsker at være med i SUP skolen.

Hvis du melder dig ind i klubben efter kurset, vil dit kursusgebyr indgå som betaling for “leje af udstyr” resten af året. Samtidig vil du herefter også få mulighed for at deltage i vores øvrige træning og ture, og anvende klubbens udstyr.
Når man er medlem, knyttes man til vores gruppe på Facebook, sammen med resten af SUP medlemmerne.

Hvad koster det

Årligt medlemskab af Randers Sejlklub, samt årlig leje hvis du ønsker at bruge klubbens boards. Medbringer du eget board betaler du ikke leje af board.
Årligt Medlemskab voksen: 625,- + 250,- for evt. leje af board.
Årligt Medlemskab barn: 525,- + 250,- for evt. leje af board.
Der er mulighed for familierabat, se dette ved indmeldelse.

Vi glæder os til at se jer på vandet😊
SUP Moms: Malene, Winnie og Bonnie