oktober 24, 2018

Stand Up Paddle (SUP)

Randers Sejlklub SUP Skole er startet i sommeren 2018 som udgangspunkt med støtte fra Randers Kommune og visionen om byen til vandet. Ønsket er at få mere liv på åen og fjorden.

Vi er p.t. 3 SUP instruktører. Vi kalder os SUP Moms. Primært fordi vi er en gruppe, der udspringer med børn i juniorsejlerskolen, og som brænder for SUP og naturopleveler på fjorden og åen.

SUP er en god og velegnet sport, særligt hvis man har belastningsskader fra eks. løb, da man ikke belaster kroppen på samme måde. Du styrker både balancen og din core.
SUP sæsonen vil byde på aktiviteter, som henvender til både begyndere og øvede, mænd og kvinder fra 15 år og op efter.

I den kommende sæson 2020, vil der ske mange flere aktiviteter, bl.a. udvides instruktørgruppen, så vi kan tilbyde flere hold og ture for medlemmer. Vi starter et juniorhold, hvor der vil være mulighed for en times SUP i sommersæsonen, hver torsdag eftermiddag kl. 16-17. For junior kræves det, at man er mindst 10 år, har egen våddragt og er en habil svømmer.

Du kan orientere dig mere på vores Facebook side: Randers Sejlklub SUP Skole, hvor vi også kan kontaktes hvis der er spørgsmål.

Vi anbefaler at følge Facebook gruppen for, hvornår vi har åbent-hus og starter nye intro hold, men kan dog her afsløre, at hvis man melder sig ind nu, har vi nye hold der starter den 28. april.

Sådan foregår det

Du kan komme til 1 gratis prøvetime når vi melder det ud på Facebook siden.
Herefter skal man meldes ind i sejlklubben, hvis man ønsker at være med i SUP skolen.
Tilmelding til introforløb med træning og ture sker via begivenheder på vores lukkede Facebook gruppe, som man bliver en del af så snart man er indmeldt og har betalt kontingent.

Hvad koster det

Årligt medlemskab af Randers Sejlklub, samt årlig leje hvis du ønsker at bruge klubbens boards. Medbringer du eget board betaler du ikke leje af board.
Årligt Medlemskab voksen: 625,- + 250,- for evt. leje af board.
Årligt Medlemskab barn: 525,- + 250,- for evt. leje af board.
Der er mulighed for familierabat, se dette ved indmeldelse.

Vi glæder os til at se jer på vandet😊
SUP Moms: Malene, Winnie og Bonnie