Sejl med Life Boats

lifeboatsRanders sejlklub har modtaget en henvendelse fra Life Boats, de mangler besætningsmedlemmer. Læs mere om life boats her. Life Boats Hjemmeside
Hvis der er nogen der er interesseret, mangler der besætningsmedlemmer på etaperne:
  • fra Mariager til Hadsund den 16. sept.
  • fra Hadsund til Udbyhøj den 19. sept,
  • fra Udbyhøj til Randers den 20. sept.
  • fra Randers til Bønnerup den 29.sept.
Skibene ledsages af to følgebiler på land.
Der udbetales diæter til kost. Life Boats sørger for overnatning hvis det bliver aktuelt.
Kontaktoplysninger er: Søren Friis, Formand for Støtteforeningen Life Boats. 98169365 / 22331653
Se også nedenstående:
De 3 smukke Life-boats sejler mod etape 6 – 9 (29. august – 12. oktober)

Kom og rejs med!

Tusind tak for jeres interesse i Life-boats.

En særlig stor tak til alle jer, der har rejst med på jomfrurejsen. Hele denne fantastiske rejse kunne ikke lade sig gøre uden jeres hjælp, engagement og gode vilje!

Vi er nu nået til etaper, hvor der er en del ledige opgaver som både sejlere og hjælpere på havnen. Det vil derfor være en stor hjælp, hvis du har mulighed for at hjælpe tilJ

Opgaven for sejlere:

Du kan melde dig som skipper, styrmand eller gast. Det kræver stadig følgende kurser, som stilles gratis til rådighed:

·         Skippere skal have bestået duelighedsprøve for fritidssejlere eller mere, samt VHF/SRC certifikat.

·         Styrmænd skal have gastebevis og kystsejlerbevis.

·         Gaster skal have gastebevis

Har du ønsker/spørgsmål til ovenstående vedr. uddannelse kontakt venligst Flemming Sten på mail: flemminglise@yahoo.dk, da han sørger for tilmelding til den relevante undervisning, og sende link til uddannelsens hjemmeside.

Kender du personer der måske kunne have interesse for at træde ind i dette fællesskab omkring Life-boats, så er du meget velkommen til at sende denne mail videre.

Opgaver for hjælpere på havnen:

Vi har også brug for frivillige, der kan løse forskellige opgaver på havnene ved anløb. Der er også brug for chauffører til vores følgebiler; en BMW og en VW California. Bilerne understøtter sejladserne med blandt andet transport til og fra havne.

Opgaverne på havnene er primært at holde ”Åben båd” for de mange interesserede, der kommer på besøg. Der kommer rigtig mange nysgerrige og interesserede mennesker forbi anløbet, og de vil gerne ombord og høre om Life-boats.

Frivillige på havnen hjælper også med at opstille eventtelt og uddele 2017-pjecer ud til gæsterne.

Jeg har vedlagt sejlplanen, her kan du se de aktuelle sejldage og eventdagene. Eventdagene er de dage, hvor vi holder ”Åben båd”.

Du er meget venlig hvis du tjekker sejlplanen og vender hurtigt tilbage til mig, hvornår du eventuelt kan deltageJ

Hvis dit navn allerede er registreret i sejlplanen og du alligevel ikke har mulighed for at deltage, eller der er andre spørgsmål/ændringer, så send mig meget gerne en mail.

Med venlig hilsen / kind regards

Susanne Hyldborg Jensen

Volunteer Officer