Ny mediegruppe i Randers Sejlklub

I Mediegruppen har vi afholdt vores første møder, og vi er i første omgang blevet enige om, at vi vil forsøge at supplere ”Klokkebøjen” med nyheder på klubbens hjemmeside. Vi håber på denne måde at kunne bringe mere ”up-to-date” nyheder, så man ikke læser om standerhejsning og juletræsfest i samme blad.

Det kan være svært at følge med i alting (hele tiden), og derfor vil vi gerne udsende et nyhedsbrev til medlemmerne, når vi har noget nyt at fortælle på hjemmesiden. Det er frivilligt, om man ønsker at modtage et sådan nyhedsbrev, og derfor skal man også aktivt tilmelde sig for at modtage det.

I Mediegruppen modtager vi gerne idéer til indlæg, historier osv., som vi så vil så vil prøve at på at få skrevet en god historie om til hjemmesiden…..og vi bistår gerne med at redigere, stavekontrollere, formulere – ja, måske ligefrem forfatte de gode historier. SÅ I SKAL IKKE HOLDE JER TILBAGE!!

Randers skorstenenEn god historie bliver (næsten) altid bedre med et billede eller to, og derfor er I også meget velkomne til at sende billeder med, hvis I kommer med en historie – og i den forbindelse er det vigtigt, at billeder og historien fremsendes hver for sig. (Det gør det lettere at redigere historien, når den skal på hjemmesiden).

MEDIEGRUPPEN

Per Christensen, Email: per@perma.dk, tlf: 2116 3666 (Klokkebøjen)

Niels Jakob Mygind, Email: njmyg@mil.dk, tlf: 5124 0414

Erik Schmidt Jensen, Email: esjt@mail.dk, tlf: 2022 4973

Henning Andersen, Email: henning@iogh.dk, tlf: 2349 1022

________________________________________________

Fra bestyrelsen.

Randers Sejlklub har fået et Medieudvalg – og det er vi rigtig stolte af.

Det er Medieudvalgets opgave at stå for nyhedsstoffet om livet i Randers Sejlklub og koordinere stoffet til vores Hjemmeside og til Klokkebøjen.

Medlemmer og udvalg skal sende indlæg til Mediegruppen.

Vi håber I alle vil støtte godt op om medieudvalget.

Ole, Peter, Ivan, Tommy og Marianne