Medlemsaften ved Randers Bådudstyr.

Af Per Christensen
Vi er så heldige, at Randers Bådudstyr ligger tæt på havnen, på vinterpladserne og Randers Sejlklub. Det er hurtigt, nemt og bekvemt at kunne købe alt inden for bådudstyr i den rigtige kvalitet tæt på bådene. Uanset om det drejer sig om sejlertøj, bådmotorer, maritime artikler og reservedele, så har Randers Bådudstyr et særdeles veludstyret lager, så kunder straks kan besigtige varerne og købe dem.

Som det nu har været tradition de seneste år, så var klubbens medlemmer atter på besøg ved Randers Bådsudstyr i 2018. Onsdag den 18. april mødte cirka 40 medlemmer op for at se på de maritime varer. Randers Bådudstyr havde gode tilbud denne aften, og der var lidt til ganen til de fremmødte.  Der var en hyggelig stemning, medens der blev handlet og diskuteret. Nogle medlemmer vidste på forhånd, hvad de manglede, medens andre fandt noget de ikke vidste, at de manglede. Under alle omstændigheder, så blev der handlet ind til den sæson, som står lige for. Nu skal vi have bådene i vandet, så vi kan komme til at nyde vore indkøb uanset om det er polermiddel til fribordet eller nyt dynebetræk med maritime mønstre.

Vil du handle med Randers Bådudstyr, så kig selv forbi forretningen. Udenfor stod der et skilt med teksten “Vil du have lokale butikker imorgen – så brug dem idag!!!” Så sandt – så sandt.

Udover den fysiske butik, så har Randers Bådudstyr en webshop med over 15.000 varer og masser af gode tilbud.  Kig selv på http://www.randersbaadudstyr.dk/