februar 28, 2017

Gæstesejler – Randers Lystbådehavn

Kære Sejlere

Velkommen til Randers Sejlklubs hjemmeside. I Randers Sejlklub har vi forsøgt at samle nyttige informationer vedrørende Randers by og havn og gøre disse oplysninger tilgængelige for jer via denne side. Vi håber I vil besøge os og nyde Randers Lystbådehavn, fællesskabet, fjorden og alle seværdighederne i Randers by. Tæt ved havnen er der også mulighed for at gå på indkøb i Randers Bådudstyr.

Randers LystbådehavnBetaling for havneplads klares i Restaurant Sejlklubben og beløber sig til 120,- pr. døgn uanset bådens størrelse. Prisen er inklusive vand og el. Du kan også betale via mobilepay på 42658969 HUSK at anføre plads nummer. Du kan ligeledes betale via mobil appen Harba.

Kommer du fra en frihavn betaler du 30,- pr. døgn (Obs. max 3 døgn)

Adgangskort til toiletbygningen fåes ligeledes ved henvendelse i restauranten mod et depositum.

Vores klublokaler er åben for gæstesejlere i perioden juni, juli og august mellem kl. 9 og 21

Vejen ind til Randers Lystbådehavn fra Kattegat er en smuk sejlads på Randers fjord. Du kan læse mere om sejladsen og fjorden her HER.

Randers by ligger i gå afstand fra havnen, men du kan også bruge en af vore 4 havnecykler som kan lånes gratis og cykle en tur derind eller cykle en tur i den flotte natur langs Gudenåen, hvor man blandt andet kan tage en tur forbi Randers Naturcenter eller nyde naturen i Vorup Enge. Du kan kan læse om Randers Naturcenter HER, og Vorup Enge HER.

Randers har en charmerende bykerne med mange gamle huse og et dejligt liv om sommeren. Du kan læse mere om hvad Randers kan tilbyde på Visit Randers’ hjemmeside HER.

På gensyn