Filur skal sælges

Bestyrelsen i Randers Sejlklub har besluttet, at skolebåden Filur skal sælges og erstattes af en nyere og lidt større skolebåd til sæsonen 2019.

Filur sættes i første omgang til salg blandt klubbens medlemmer for højeste bud over 10.000 kroner.  Dette betyder, at du har mulighed for billigt, at erhverve en kendt båd.

Du skal indsende dit bud til bestyrelsen på mail til kasserer Marianne Kristensen, (E- mail: mk@anatur.dk) senest søndag den 30. september klokken 20.

Filur sælges til overtagelse onsdag den 7. 0ktober.

Filur har genua fra 2016, nyere storsejl, stor genua, stormfok, spiler og spilerstage. Desuden fendere, fortøjninger, redningsveste, brandslukkere og vinterstativ. Der er plexiglas nedgangsluger lille sprayhood, samt bompressenning.

Mærke                     MAXI 77                   Motor                       YAMAHA

Årgang                     1976                          Hk    årgang 2007     8

Størrelse                  25                              Brændstof                 Diesel

Sovepladser             5                                Hjemhavn                 Randers

Skrogmateriale         Glasfiber

Har du lyst til at besigtige Filur før bud, kan du henvende dig til Randers Sejlerskole:

Peter Ilsvard, 21631012 eller Tine Bræmer-Jensen 41266512

Randers Sejlklub.

Filur, torsdag den 4.september 2018.

Maxi 77 til salg