Brug af Randers Sejlklubs hjemmeside.

Af Per Christensen

Er der mon nogen, der kigger på Randers Sejlklubs (RSK) hjemmeside eller foregår det hele på Facebook? Der foregår meget på Facebook i vore 5 grupper, men vores hjemmeside indeholder en hel række faste oplysninger om klubben – bl. a. information om klubben, vedtægter, vejledninger og formularer. Jo – der bliver kigget på RSK hjemmeside, som du kan se på statistikken for de sidste 30 dage herunder, hvor klubbens hjemmeside dagligt er besøgt af mellem 50 og 253 unikke brugere, som er interesserede i klubben og vore aktiviteter. Desværre har der også været uønskede besøg. I alt 369 gange har vores antivirus beskyttelse forhindret hackerangreb i at ødelægge vores hjemmeside eller noget af den.

På den positive side har vi lavet nye formularer til indmeldelse og til ansøgning om bådplads i Randers. Disse formularer har været i brug siden marts 2020.

Indenfor de sidste 30 dage har vores indmeldelsesformular været benyttet 30 gange. Hjertelig velkommen til vore nye medlemmer. Formularerne med ansøgninger om bådpladser kom primært i 1. halvår og er ikke med i statistikken herunder.