Andespil 04. December 2019

Af Per Christensen

Der var 29 tilmeldte medlemmer af sejlklubben til årets andespil, og alle mødte frem. Kurt Andreasen havde lavet fine forberedelser med bankogevinster og kager til spillepausen, og han styrede os gennem spillet, så alle vakse sejlere kunne følge med. En pose god kaffebønner på rækken og en and til den, som først fik pladen fuld.

For kun kr. 50,- kunne deltagerne få 3 plader samt kaffe og Kurts hjemmebagte kage. Nogle deltagere satsede og købte ekstra bankoplader.

Kurts kone Lotte kunne bevidne, at Kurt selv havde bagt kagen, som smagte himmelsk. Til gengæld sørgede Lotte for kaffebrygning og hjalp os tilrette med bankoplader og pålæg til markering af udtrukne numre. De fleste deltagere mødte op i god tid, så vi kunne starte spillet tæt på kl. 19.

Familien Christensen satsede stort og mødte talstærkt frem med to voksne og to ivrige piger.

Familiens indsats resulterede i 4 gevinster med en AND og tre poser kaffe. En af pigerne stillede spørgsmål ved, om kaffe er en AND-drik, men det hele kan sikkert bruges.

Anne Lise og Åge måtte hyre en lastvogn til at bringe alle deres gevinster hjem.

Kurt fik meget ros for sit bagværk, som blev nydt til kaffen. Citronkage med glasur og ristede mandelstykker på – smagte himmelsk.

Det var sidste arrangement før jul.

Glædelig Jul