Afriggerfesten 2020 udskydes – men den vender stærkt tilbage!

Gennem de seneste uger har vi fulgt udviklingen i situationen med coronavirus og de strenge restriktioner, der er lagt på landets restauranter. De nuværende restriktioner gælder foreløbigt kun indtil den 31. oktober, men med de aktuelle smittetal er det desværre mest sandsynligt, at de bliver forlænget en tid endnu.
Festudvalget (Jan Lærke) og bestyrelsen har i nogen tid drøftet situationen, og vi er nu i fællesskab kommet til den konklusion, at vi desværre må vælge at udskyde afriggerfesten indtil videre.
Det sker selvfølgelig først og fremmest af hensyn til medlemmernes sikkerhed, men det har da også spillet ind, at det ikke vil være en rigtig afriggerfest, hvis der ikke kan være dans og fællessang, og hvis alle skal gå hjem kl. 22.
Vi ved desværre ikke, hvor længe situationen med coronavirus fortsætter, men vi følger udviklingen og håber, at det kan lade sig gøre at afholde festen i en eller anden form til foråret eller først på sommeren.
Vi skal nok holde et brag af en fest, når situationen med coronavirus er under kontrol – det trænger vi vist alle sammen til.

Med venlig hilsen
Festudvalget og bestyrelsen

Skriv et svar